Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
159 vs. Brera
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение8С е с 4.7 V8 450 коня ,а аз говорех за 4 литра V8 400 коня.
значи е някаква грешкаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
колко па да се различава предната броня? две черти в краищата.....не говоря буквално, че сваляш еднатъа и слагаш на другата. но като дизайн са доста еднакви, което е леко разочароващо. поне за мен. а и като поведение на пътя едно ГТ 1.9 JTDm 16V има много по-спортно усещане от колкото една Брера 2.4 JTDm. карал съм и двете по един и същи маршрут и смело мога да кажа че Брерата беше доста голямо разочарование...не че не вози или че не върви добре - напротив. просто очаквах еволюция на ГТВ-то а не 159 без багажник и с по-малко междуосие. колата е супер.....опитомена. няма друсане, няма рев, няма простащина, няма грубост и брутализъм.....а аз това очаквах. има 159 без багажник....няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениебрерата Е купе
Ще дам пример с ГТВ-то: То е купе. Има багажник отделен от пространството в купето. Задното стъкло е статично и под него има подсилваща греда, съществена разлика от хечбека. Просто Брерата е прекалено къса за да се направи купе. Купетата и седаните се различават само в броя врати. Хечбеците са просто различна разновидност конструкции. Затова накратко са разделени (хечбеците от купетата или седание) по простия начин7 2-обемни и 3-обемни .Първи обем е двигателния отсек, Вторият е пространството за пътниците, Третият е Багажен (това са купета и седани). При хечовете Вторият и Третият обем са едно цяло.
Просто малко пояснение, на някого може да му е полезноLast edited by Bobi_33; d.m.y г., 00:18.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеПрочети ми отново поста. Хечбеците не са купета. Брерата е хечбек. Следователно.......
Ще дам пример с ГТВ-то: То е купе. Има багажник отделен от пространството в купето. Задното стъкло е статично и под него има подсилваща греда, съществена разлика от хечбека. Просто Брерата е прекалено къса за да се направи купе. Купетата и седаните се различават само в броя врати. Хечбеците са просто различна разновидност конструкции. Затова накратко са разделени (хечбеците от купетата или седание) по простия начин7 2-обемни и 3-обемни .Първи обем е двигателния отсек, Вторият е пространството за пътниците, Третият е Багажен (това са купета и седани). При хечовете Вторият и Третият обем са едно цяло.
Просто малко пояснение, на някого може да му е полезно
Comment
-
brеra се води клас купе
на 3-4 ферарита по същия начин са един обем багажника и предната част на купет
я ми кажи сега - те hatchback ли са ?
ако прочетеш дефиницията на купе в уики и още няколко места , ще видиш, че различните производители използват думата по различен начин, като НАЙ-ЧЕСТО е използвана за седан с по-малко врати.. иначе е свободна интерпретация
самата брера е посочена във всеки един каталог / сайт като купеLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 10:54.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеако прочетеш дефиницията на купе в уики и още няколко местаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Боби 33 е обсолютно прав....
абе ей интернет самозабравани.. ако в уики пише да пиете вода от пишките си.....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеБоби 33 е обсолютно прав....
абе ей интернет самозабравани.. ако в уики пише да пиете вода от пишките си.....
то па да не пише само там
а па как знаех , че ще скочите за това уики..sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
с речника на Оксфорд ще спорите ли ?
coupé
/koopay/ (also coupe /koop/)
• noun a car with a fixed roof, two doors, and a sloping rear.
— ORIGIN originally denoting an enclosed carriage for two passengers and a driver: from French carrosse coupé ‘cut carriage’.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
ако въобще си спомняте....159 прилича на Брера....а не обратното.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment